granitebb.com
The domain granitebb.com may be for sale. Please send an inquiry to info@first1.com

In cateva cuvine, despre noi

Suntem Intermed Concept Line si ne ocupam de distributia de produse pentru terte parti, toate serviciile intr-un loc- depozitam, alegem, ambalam si livram coletele si bunurile clientilor catre destinatarii lor. Fara griji si mai ieftin. Pentru toate tipurile si dimensiunile de bunuri.

Fulfillment este procesul logistic complet, incepand din momentul vanzarii pana la livrare, realizat de o companie specializata. Este inteles in general ca o distributie de bunuri (in plicuri, colete, paleti) catre destinatarul final, efectuat de o terta parte- furnizorul de servicii de fulfillment. Companiile care furnizeaza acest serviciu se numesc case de fulfillment sau furnizori 3PL (furnizori de logistica terta parte).

Procesul de fulfillment include operatiuni, precum: depozitare, culegere, ambalare, livrare (prin posta, coletarie, transport) a bunurilor apartinand unei terte parti, utilizand tehnologia informatiei si sisteme moderne.

Serviciul poate deservi toate companiile care se ocupa cu bunuri fizice. Majoritatea sunt de comert online, case de comenzi, exportatori, importatori, producatori, distribuitori materiale promotionale, piese de schimb.

Beneficiile serviciului nostru sunt de necontestat:

  •  Economie de timp. O sa aveti mai mult timp pentru misiunea afacerii dumneavoastra
  •  Scaderea cheltuielilor datorita expertizei noastre si ariei largi de servicii
  •  Implementarea sistemului nostru si al know-how-ului
  •  Crestere accelerata a afacerii dumneavostra

Depozitarea si ambalarea au loc in depozitul nostru. Livrarea bunurilor poate fi facuta oriunde national sau in regiunea balcanica si centrala a Europei, dar si oriunde in lume,  datorita parteneriatelor noastre la un pret foarte avantajos.

Oameni de calitateab1

Suntem preocupati in permanenta de dezvoltarea si instruirea oamenilor din echipa noastra. Echipa de profesionisti de care dispunem este, fara indoiala, cea mai mare posesiune. Oamenii, impreuna cu serviciile de calitate, fac oferta noastra imbatabila.

Comfortab2

Va garantam comfortul de a avea gama completa de servicii de suport pe linia de desfacere, toate sub un singur acoperis si cu un singur punct de contact. De la depozitare la relatii cu clientii, fotografii disponibile online la servicii de inventar si listare.

Echitateab3

De la afaceri aflate la inceput, pana la multinationale, oferim solutii care sa corespunda bugetului fiecaruia. Avem expertiza si experienta care sa va ajute sa duceti afacerea dumneavoastra la nivelul urmator si mai departe.