Request could not be processed : UAE
ic1DEPOZITARE

Facilitatile noastre moderne de depozitare sunt localizate strategic in Bucuresti, punctul central de distributie in Romania. Astfel, produsele dumneavoastra vor fi mai aproape de clienti. Aceasta imbunatateste timpii de livrare si reduce costurile. Suntem capabili sa implementam depozitarea pentru dumneavostra cu orice sprijin IT si de back office de care ati putea avea nevoie, croind astfel servicii dedicate care se potrivesc afacerii dumneavostra.

Suntem constienti ca un flux logistic care funcioneaza bine incepe cu cu receptia bine facuta a bunurilor, cu depozitarea in siguranta si in conditii adecvate a bunurilor. De aceea, avem un proces de receptie ordonat si standardizat care este sustinut de un sistem de control intern si tehnologie. Procesul include manipularea fizica a produselor, verificarea lor in raport cu avizele de expeditie si inventar, depozitarea lor imediata pe raft in aria alocata, numaratori ciclice de verificare a stocului si ajustarea inventarului pentru a reflecata precis situatia faptica. Avem multiple optiuni de depozitare, depinzand de natura si dimensiunile produselor dumneavostra. De la tavite la cutii si paleti intregi, toate au alocate solutii de stocare. Avand o structura de organizare flexibila, putem deservi majoritatea tipurilor de produse.

ic2ALEGERE si AMBALARE

Echipa noastra de lucratori de depozit experimentati si de incredere se ingrijesc ca, comenzile dumneavostra sa fie tratate cu atentia necesara, astfel incat sa ajunga la clientul final, corespunzator si in stare buna. Primim comenzile prin e-mail, fisiere CSV, API, astfel incat sa ne pliem pe orice model de afacere.

Intregul proces de culegere/ ambalare este controlat prin Sistemul de Management al Depozitului. Din momentul in care comanda este primita, se genereaza o lista de alegere, pe care sa gasesc locatia in depozit si codul produselor din comanda. Echipa alege produsele, urmand a fi ambalate pentru expediere. Toate modificarile de stocuri si inventar sunt raportate clientului. Dupa ce sunt ambalate, acestea se eticheteaza pentru a fi expediate cu serviciul de curierat agreat de client. Colaboram cu cele mai mari companii de transport, in parteneriate favorabile, pe termen lung, care ne permit sa oferim tarife avantajoase.

ic3LIVRARE

Livram coletele oriunde in Bucuresti si national, in 24- 48 de ore de la procesarea comenzii.

Putem livra colete oriunde in Romania si Bulgaria. Pentru Bucuresti, livrarea se poate face in aceeasi zi, datorita flotei noastre proprii de vehicule si curieri. In 24- 48 de ore putem livra expres si in Ungaria, Slovacia si Cehia. Oferim serviciul de livrare, atat cu firma proprie de curierat, cat si prin portneriate cu alte firme mari de curierat nationale si regionale. Intrucat avem volume mari expediate, avem preturi foarte avantajoase la livrare. Livram catre clienti, firme si persoane fizice, la comanda sau prin orar prestabilit. Garantam livrarea in siguranta iar incasarea si returnarea rambursului se face rapid si sigur.

ic5SERVICII ADITIONALE

Oferim clientilor nostri multiple servicii aditionale,  legate de bunurile lor depozitate la noi. De multe ori, clientii nu vin in contact direct cu produsele lor inainte de a fi vandute beneficiarilor. De aceea, au nevoie frecvent de servicii suplimentare pe care noi le punem la dispozitie:

– etichetare a bunurilor, tiparire si inserare de materiale
– co-ambalare, co-productie, creare de pachete standard, multipla ambalare, inserare de manuale si prospecte
– izolare si comprimare, pachete cadou
– suport clienti
– integrare de sisteme informatice intre furnizor si client
– traduceri si adaptari pentru piata locala si pietele invecinate
– retururi si managementul sesizarilor
– alte servicii cerute de clienti