Loading...

 Suntem INTERMED CONCEPT LINE și ne ocupăm de logistica magazinelor online sau a companiilor care doresc externalizarea proceselor de recepție marfă, depozitare, procesare comenzi și livrare, într-un cuvânt: fulfillment.

Ce facem:

 Fulfillment este procesul logistic complet, începând din momentul vânzării până la livrare, realizat de o companie specializată. Este înțeles în general că o distribuție de bunuri (în plicuri, colete, paleți) către destinatarul final, efectuat de o terță parte - furnizorul de servicii de fulfillment. Companiile care furnizează acest serviciu se numesc case de fulfillment sau furnizori 3PL (furnizori de logistică terță parte). Procesul de fulfillment include operațiuni, precum: recepție, depozitare, culegere, ambalare și livrare a bunurilor aparținând unei terțe părți.

Cui ne adresăm:

 Serviciul poate deservi toate companiile care se ocupă cu bunuri fizice. Majoritatea sunt de comerț online, case de comenzi, exportatori, importatori, producători, distribuitori materiale promoționale, piese de schimb, etc.

Beneficii:

Beneficiile serviciului nostru sunt de necontestat:

  • Economie de timp. O să aveți mai mult timp pentru misiunea afacerii dumneavoastră
  • Scăderea cheltuielilor datorită expertizei noastre și ariei largi de servicii
  • Implementarea sistemului nostru și al know-how-ului
  • Creștere accelerată a afacerii dumneavoastră

 Depozitarea și ambalarea au loc în depozitul nostru. Livrarea bunurilor poate fi făcută oriunde național sau în regiunea balcanică și centrală a Europei, dar și oriunde în lume, datorită parteneriatelor noastre la un preț foarte avantajos.

Parteneri: