Loading...

DEPOZITARE

 Facilitățile noastre moderne de depozitare sunt localizate strategic în București, punctul central de distribuție în România. Produsele dumneavoastră vor fi mai aproape de clienți, aspect care îmbunătățește timpii de livrare și reduce costurile.

 Suntem conștienți că un flux logistic care funcționează, începe cu recepția produselor bine făcută și cu depozitarea în siguranță și în condiții adecvate de păstrare a bunurilor. De aceea, avem un proces de recepție ordonat și standardizat care este susținut de un sistem de control intern și tehnologie. Procesul include manipularea fizică a produselor, verificarea lor în raport cu avizele de expediție și inventar, depozitarea lor imediată pe raft în aria alocată, numărători ciclice de verificare a stocului și ajustarea inventarului pentru a reflecta precis stocurile.

PICK & PACK

 Procesarea comenzilor este efectuată cu toată grija și responsabilitatea, astfel încât produsele dumneavoastră să ajungă la clientul final, corespunzător și în stare perfectă. Primim comenzile prin e-mail, fișiere CSV sau API, astfel încât să ne pliem pe orice model de afacere.

 Întregul proces PICK&PACK este controlat prin Sistemul de Management al Depozitului. În momentul în care primim comenzile, se generează o listă de picking cu locația în depozit și codul produselor din comandă. Echipa ridică produsele, urmând a fi ambalate pentru expediere. Toate modificările de stocuri și inventar sunt raportate clientului. După ce sunt ambalate, acestea se etichetează pentru a fi expediate cu serviciul de curierat agreat de client. Colaborăm cu cele mai mari companii de transport, în parteneriate favorabile, pe termen lung, care ne permit să oferim tarife avantajoase.

LIVRARE

 La nivel național coletele sunt livrate clientului final în următoarea zi lucrătoare din momentul procesării comenzii.

 În București livrarea se poate efectua în aceeași zi, datorită flotei proprii de vehicule și curieri. Internațional, efectuăm livrări cu ramburs în Ungaria și Bulgaria, țări în care produsele dumneavoastră ajung în posesia destinatarilor în 48-72 de ore de la procesarea comenzilor. Oferim serviciul de livrare atât cu firma proprie de curierat, cât și prin parteneriate strategice cu alte companii naționale și regionale. Experiența noastra de peste un deceniu în domeniul curieratului rapid și al logisticii, vă oferă garanția unui serviciu de livrare sigur și rapid, de la preluarea coletului până la viramentul rambursului.